Ärireisi uudised ja nõuanded shared Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn’s event.
EV100 Sünnipäeva-Brunch
EV100 Sünnipäeva-Brunch
TULE TÄHISTA EESTI VABARIIGI 100. JUUBELIT KOOS RADISSON BLU SKY HOTELIGA!
* Peakokk Irena Dmitrieva on tähtpäevaks loonud eestipärase menüü, milles on nii ammuste aegade hõngu kui ka tänapäevaseid maitseid.
* Sünnipäeva puhul pakume vahuveini ja Eesti käsitööõllesid tutvustab Muddis Õllevabriku pruulmeister Marius Vahur.
* Piduliku meeleolu eest hoolitseb Piret Laikre Estonia klaveril.
* Lapsed saavad kätt proovida joonistamises. Väikestele kunstnikele kingituseks Kalev EV100 šokolaad.
Hind täiskasvanule 25 €.
Kuni 6-aastased lapsed TASUTA.
Lapsed vanuses 7-14 aastat 12,50 €.
Lisainfo ja broneerimine:
682 3000 ja info.tallinn@radissonblu.com
***
MENÜÜ
EELROAD
Kama vaarikaga šotiklaasis
Eesti rukkileib, sepik, krõbe leib, Eesti taluvõi
Tallinna peenleib vürtsikilu, muna ja rohelise sibulaga
Isetehtud muretaina-küülikupirukad
Marineeritud kurk, kirsstomat
Ahjupeedi-porgandisalat, suhkruherneste ja kitsejuustuga
Eestipärane kartulisalat
Soolaheeringas, räim, soolatud lõhe, vutimuna-porrulaugusalat
Suitsutatud pardifilee marineeritud kõrvitsaga
Põdratoorsingi-tartar, singirullid küüslaugujuustuga
PÕHIROAD
Õunaveinis pošeeritud kohafilee, mädarõika-koorekaste
Pikalt küpsetatud seaküljeliha, kartuli-tangupuder, krõbe peekon,
sinepi-meekaste, õlles hautatud hapukapsas
Grillitud veisesisefilee, koorene metsaseenekaste,
karuluguvõiga küpsetatud juurviljad (porgand, seller, pastinaak, punane sibul)
MAGUSTOIDUD
Parimad Eesti käsitööjuustud, murakamoos, kuusesiirup
Kohapeal küpsetatud kardemonisaiad, rabarberi-maasikasorbett
Kohupiima rullbiskviit mustika-piimajäätisega
Karusmarja-õuna purukook
Liivatainakorvike jõhvikasefiiriga
Vahuvein Grandial Blanc de Blancs Brut
Käsitööõlu Muddis
Pihlaka- ja piparmündivesi
Eesti marjade ja ürditee